Możesz dezaktywować kierowcę, który nie pracuje już w Twojej firmie.
👤 Dostępne dla:
Konta firmowe — Administrator / Menedżer
Pojedynczo
Aby dezaktywować kierowcę, wykonaj następujące kroki:
Kilku kierowców jednocześnie
Możesz też dezaktywować jednego lub kilku kierowców bezpośrednio z listy kierowców, bez otwierania każdego profilu:
Przejdź do
Kierowcy.
Zaznacz pole wyboru obok każdego kierowcy, którego chcesz dezaktywować.
Kliknij Dezaktywuj teraz na pasku wyświetlanym u dołu strony.
W oknie potwierdzenia ponownie kliknij Dezaktywuj teraz.

Kierowcy → wybierz kierowcę → Dezaktywuj.

