Przejdź do głównej zawartości

Jak edytować lub usuwać użytkowników

🔔 Zarządzanie użytkownikami jest dostępne wyłącznie na kontach firmowych dla użytkowników z rolą „Administrator”.

Edytowanie użytkownika

  1. Przejdź do Ustawienia → Użytkownicy.

  2. Znajdź użytkownika, którego chcesz edytować.

  3. Kliknij ikonę ołówka w kolumnie „Czynności”.

  4. Wprowadź potrzebne zmiany.

  5. Kliknij przycisk „Zapisz zmiany” na dole strony.


Usuwanie użytkownika

  1. Przejdź do Ustawienia → Użytkownicy.

  2. Znajdź użytkownika, którego chcesz usunąć.

  3. Kliknij ikonę kosza w kolumnie „Czynności”.

  4. W górnej części przeglądarki pojawi się małe okno podręczne — kliknij „OK” lub potwierdź operację.


Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?