Nee. Door een bestuurder te deactiveren, verschijnt deze voortaan alleen niet meer in uw bestuurderslijst, bestuurdersgroepen en de meeste rapporten.
Alle eerder vastgelegde activiteiten, bestanden en rapporten van deze bestuurder blijven ongewijzigd en zijn altijd toegankelijk. In veel rapporten kunt u ook gedeactiveerde bestuurders opnemen.
Als u de bestuurder later opnieuw activeert door simpelweg een nieuw tachograafbestand te uploaden, hoeft u niets te herstellen: er is nooit iets verwijderd.
