Nei. Når du deaktiverer en sjåfør, slutter vedkommende bare å vises i sjåførlisten, sjåførgrupper og de fleste rapporter fremover.
Alle tidligere registrerte aktiviteter, filer og rapporter for sjåføren forblir uendret og tilgjengelige når som helst. I mange rapporter kan du også velge å inkludere deaktiverte sjåfører.
Hvis du aktiverer sjåføren på nytt senere ved å laste opp en ny fartsskriverfil, trenger du ikke gjenopprette noe, siden ingenting ble slettet.
