Du kan deaktivere et kjøretøy når du ikke lenger trenger å samle inn fartsskrivernedlastinger fra det, for eksempel hvis det er solgt, overført til en annen bedrift eller ikke lenger er en del av flåten din.
👤 Tilgjengelig for:
Bedriftskontoer – administratorbrukere
Deaktiver
🔔Kjøretøyets historiske data forblir tilgjengelige, men det samles ikke inn nye nedlastinger med mindre kjøretøyet reaktiveres.
Gå til modulen
Kjøretøy.
Klikk på et kjøretøys registreringsnummer for å åpne det.
Åpne seksjonen
Deaktiver.
Les deaktiveringsmeldingen for å forstå hva som skjer etter deaktivering.
Klikk på «Deaktiver nå».
✅ Du kan reaktivere kjøretøyet ved å laste opp fartsskriverfilen.



