Gå til hovedinnhold

Slik redigerer eller sletter du brukere

🔔Brukeradministrasjon er kun tilgjengelig for bedriftskontoer med brukertypen «Administrator».

Rediger en bruker

  1. Gå til

    Innstillinger ->

    Brukere.
    ​

  2. Finn brukeren du vil redigere.
    ​

  3. Klikk på blyantikonet

    i kolonnen «Handlinger».
    ​

  4. Gjør endringene du trenger.
    ​

  5. Klikk på knappen «Lagre endringer» nederst.
    ​


Slett en bruker

  1. Gå til

    Innstillinger ->

    Brukere.
    ​

  2. Finn brukeren du vil slette.
    ​

  3. Klikk på søppelkasseikonet

    i kolonnen «Handlinger».
    ​

  4. Nettleseren din viser en liten popup øverst. Klikk på «ok» eller bekreft.
    ​


Svarte dette på spørsmålet?