Nē. Deaktivizējot autovadītāju, viņš turpmāk vairs netiks rādīts autovadītāju sarakstā, grupās un lielākajā daļā pārskatu.
Visas iepriekš reģistrētās autovadītāja darbības, faili un pārskati paliek nemainīgi un ir pieejami jebkurā laikā. Daudzos pārskatos var arī izvēlēties iekļaut deaktivizētos autovadītājus.
Ja vēlāk autovadītāju atkārtoti aktivizēsiet, vienkārši augšupielādējot jaunu tahogrāfa failu, nekas nebūs jāatjauno, jo dati nekad nav dzēsti.
