Deaktivizējot vadītāju, jūs norādāt Tachogram, ka viņš vairs nestrādā jūsu uzņēmumā. Vadītājs vairs netiek rādīts vadītāju sarakstā, vadītāju grupās un lielākajā daļā atskaišu, taču visi vēsturiskie dati paliek nemainīgi.
👤 Pieejams:
Uzņēmuma konti: lietotāji ar administratora un menedžera lomām.
Autovadītāji → atlasiet vadītāju → Deaktivizēšana.
Kas mainās un kas paliek nemainīgs
Pēc deaktivizēšanas vadītājs vairs nav redzams vadītāju sarakstā vai grupās un netiek iekļauts lielākajā daļā atskaišu.
Daudzās atskaitēs joprojām var iekļaut deaktivizētus vadītājus. Visas iepriekšējās darbības, faili un atskaites paliek pieejami bez izmaiņām.
Vadītāja atkārtota aktivizēšana
Deaktivizēšana nav neatgriezeniska. Augšupielādējot jaunu šī vadītāja tahogrāfa failu, viņš tiek automātiski aktivizēts no jauna.
Vadītāju sarakstā varat arī deaktivizēt vairākus vadītājus vienlaikus.
