Pāriet uz galveno saturu

Kā rediģēt vai dzēst lietotājus

🔔Lietotāju pārvaldība ir pieejama tikai uzņēmuma kontiem ar lietotāja tipu „Administrators”.

Lietotāja rediģēšana

  1. Atveriet

    Uzstādījumi ->

    Lietotāji.
    ​

  2. Atrodiet lietotāju, kuru vēlaties rediģēt.
    ​

  3. Kolonnā „Darbības” noklikšķiniet uz zīmuļa ikonas

    .
    ​

  4. Veiciet nepieciešamās izmaiņas.
    ​

  5. Apakšā noklikšķiniet uz pogas „Saglabāt izmaiņas”.
    ​


Lietotāja dzēšana

  1. Atveriet

    Uzstādījumi ->

    Lietotāji.
    ​

  2. Atrodiet lietotāju, kuru vēlaties dzēst.
    ​

  3. Kolonnā „Darbības” noklikšķiniet uz miskastes ikonas

    .
    ​

  4. Pārlūkprogramma augšpusē parādīs nelielu uznirstošo logu — noklikšķiniet uz „ok” vai apstipriniet.
    ​


Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?