Pereiti prie pagrindinio turinio

Ar prarasiu istorinius duomenis, jei deaktyvuosiu vairuotoją?

Ne. Deaktyvavus vairuotoją, jis nuo tada tiesiog nebebus rodomas vairuotojų sąraše, grupėse ir daugumoje ataskaitų.

Visos anksčiau užregistruotos vairuotojo veiklos, failai ir ataskaitos lieka nepakitę ir bet kada pasiekiami. Daugelyje ataskaitų taip pat galima pasirinkti įtraukti deaktyvuotus vairuotojus.

Jei vėliau iš naujo aktyvuosite vairuotoją tiesiog įkeldami naują tachografo failą, nieko atkurti nereikės, nes jokie duomenys nebuvo pašalinti.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?