Pereiti prie pagrindinio turinio

Kas nutinka, kai vairuotojas deaktyvuojamas „Tachogram“?

Deaktyvavus vairuotoją, „Tachogram“ nurodoma, kad jis nebedirba jūsų įmonėje. Jis neberodomas vairuotojų sąraše, vairuotojų grupėse ir daugumoje ataskaitų, tačiau visi istoriniai duomenys išlieka nepakitę.

👤 Prieinama:

  • Įmonės paskyros: administratoriaus ir vadovo teises turintys naudotojai.
    ​

    • Vairuotojai → pasirinkite vairuotoją → Deaktyvuoti.


Kas pasikeičia, o kas lieka nepakitę

Deaktyvuotas vairuotojas neberodomas vairuotojų sąraše ir grupėse, taip pat neįtraukiamas į daugumą ataskaitų.

Daugelyje ataskaitų vis tiek galima įtraukti deaktyvuotus vairuotojus. Visa ankstesnė veikla, failai ir ataskaitos lieka pasiekiami be pakeitimų.


Vairuotojo aktyvavimas iš naujo

Deaktyvavimas nėra nuolatinis. Įkėlus naują to vairuotojo tachografo failą, jis automatiškai aktyvuojamas iš naujo.

Vairuotojų sąraše taip pat galite deaktyvuoti kelis vairuotojus vienu metu.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?