Ugrás a fő tartalomra

Felhasználók szerkesztése vagy törlése

🔔 A felhasználókezelés csak a „Rendszergazda” jogosultságú vállalati fiókokban érhető el.

Felhasználó szerkesztése

  1. Nyissa meg a Beállítások → Felhasználók menüt.

  2. Keresse meg a szerkeszteni kívánt felhasználót.

  3. Kattintson a „Műveletek” oszlop ceruza ikonjára.

  4. Végezze el a szükséges módosításokat.

  5. Kattintson az alul található „Módosítások mentése” gombra.


Felhasználó törlése

  1. Nyissa meg a Beállítások → Felhasználók menüt.

  2. Keresse meg a törölni kívánt felhasználót.

  3. Kattintson a „Műveletek” oszlop kuka ikonjára.

  4. A böngésző felül egy kis felugró ablakot jelenít meg; kattintson az „OK” gombra, vagy erősítse meg a műveletet.


Választ kapott a kérdésére?