Ne. Deaktivacijom vozač ubuduće samo prestaje biti prikazan na popisu Vozači, u grupama vozača i u većini izvješća.
Sve prethodno zabilježene aktivnosti, datoteke i izvješća tog vozača ostaju nepromijenjeni i dostupni u svakom trenutku. Mnoga izvješća omogućuju i izravno uključivanje deaktiviranih vozača.
Ako kasnije ponovno aktivirate vozača jednostavnim prijenosom nove datoteke tahografa, ništa ne morate vraćati jer podaci nikada nisu izbrisani.
