Prijeđite na glavni sadržaj

Kako urediti ili izbrisati korisnike

🔔 Upravljanje korisnicima dostupno je samo na računima tvrtki s korisničkom ulogom „Administrator”.

Uređivanje korisnika

  1. Otvorite Postavke → Korisnici.

  2. Pronađite korisnika kojeg želite urediti.

  3. Kliknite ikonu olovke u stupcu „Radnje”.

  4. Unesite potrebne promjene.

  5. Kliknite gumb „Spremi promjene” pri dnu.


Brisanje korisnika

  1. Otvorite Postavke → Korisnici.

  2. Pronađite korisnika kojeg želite izbrisati.

  3. Kliknite ikonu koša u stupcu „Radnje”.

  4. Preglednik će prikazati skočni prozor pri vrhu; kliknite „U redu” ili potvrdite.


Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?