Siirry pääsisältöön

Menetänkö historiatiedot, jos deaktivoin kuljettajan?

Et. Kuljettajan deaktivointi poistaa hänet jatkossa Kuljettajat-luettelosta, kuljettajaryhmistä ja useimmista raporteista.

Kaikki kuljettajasta aiemmin tallennetut toiminnot, tiedostot ja raportit säilyvät muuttumattomina ja ovat edelleen käytettävissä milloin tahansa. Monissa raporteissa voi myös valita deaktivoidut kuljettajat mukaan.

Kun aktivoit kuljettajan myöhemmin uudelleen lähettämällä uuden ajopiirturitiedoston, mitään ei tarvitse palauttaa, sillä mitään ei ole poistettu.

Vastasiko tämä kysymykseesi?