Voit deaktivoida ajoneuvon, kun et enää tarvitse sen ajopiirturilatauksia, esimerkiksi jos se on myyty, siirretty toiselle yritykselle tai ei ole enää osa kalustoasi.
👤 Käytettävissä:
Yritystilit - järjestelmänvalvoja-käyttäjät
Deaktivoi
🔔Ajoneuvon historiatiedot pysyvät saatavilla, mutta uusia latauksia ei kerätä, ellei ajoneuvoa aktivoida uudelleen.
Siirry
Ajoneuvot-moduuliin.
Avaa ajoneuvo napsauttamalla sen rekisteritunnusta.
Avaa
Deaktivoi-osio.
Lue deaktivointi-ilmoitus ymmärtääksesi, mitä deaktivoinnin jälkeen tapahtuu.
Napsauta ”Deaktivoi nyt”.
✅ Voit aktivoida ajoneuvon uudelleen lataamalla sen ajopiirturitiedoston.



