Ei. Juhi deaktiveerimine tähendab ainult seda, et edaspidi ei kuvata teda enam juhtide loendis, juhirühmades ega enamikus aruannetes.
Kõik juhi varem salvestatud tegevused, failid ja aruanded jäävad muutumatuks ning on igal ajal kättesaadavad. Paljudes aruannetes saab soovi korral kaasata ka deaktiveeritud juhid.
Kui aktiveerite juhi hiljem uuesti, laadides üles uue sõidumeerikufaili, ei ole vaja midagi taastada, sest midagi pole kustutatud.
