Juhi deaktiveerimine annab Tachogramile teada, et ta ei tööta enam teie ettevõttes. Juht kaob juhtide loendist, juhirühmadest ja enamikust aruannetest, kuid kõik tema ajaloolised andmed jäävad muutumatuks.
👤 Saadaval:
Ettevõtte kontod: administraatori ja halduri rolliga kasutajad.
Autojuhid → valige juht → Deaktiveeri.
Mis muutub ja mis jääb samaks?
Pärast deaktiveerimist ei kuvata juhti enam juhtide loendis ega juhirühmades ning ta jäetakse enamikust aruannetest välja.
Paljudes aruannetes saab siiski kaasata deaktiveeritud juhte. Kõik varasemad tegevused, failid ja aruanded jäävad muutumatul kujul kättesaadavaks.
Juhi taasaktiveerimine
Deaktiveerimine ei ole püsiv. Selle juhi uue sõidumeerikufaili üleslaadimine aktiveerib ta automaatselt uuesti.
Juhtide loendis saate korraga deaktiveerida ka mitu juhti.
