Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θα χάσω τα ιστορικά δεδομένα αν απενεργοποιήσω έναν οδηγό;

Όχι. Η απενεργοποίηση ενός οδηγού απλώς τον αφαιρεί στο εξής από τη λίστα Οδηγών, τις ομάδες οδηγών και τις περισσότερες αναφορές.

Όλες οι δραστηριότητες, τα αρχεία και οι αναφορές που έχουν ήδη καταγραφεί για τον οδηγό παραμένουν αμετάβλητα και προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή. Πολλές αναφορές επιτρέπουν επίσης να συμπεριλάβετε απενεργοποιημένους οδηγούς.

Αν επανενεργοποιήσετε αργότερα τον οδηγό απλώς μεταφορτώνοντας ένα νέο αρχείο ταχογράφου, δεν χρειάζεται να επαναφέρετε τίποτα, αφού δεν διαγράφηκαν ποτέ δεδομένα.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;