Η απενεργοποίηση ενός οδηγού ενημερώνει το Tachogram ότι δεν εργάζεται πλέον στην εταιρεία σας. Ο οδηγός παύει να εμφανίζεται στη λίστα οδηγών, στις ομάδες οδηγών και στις περισσότερες αναφορές, ενώ όλα τα ιστορικά δεδομένα του παραμένουν αμετάβλητα.
👤 Διαθέσιμο για:
Εταιρικοί λογαριασμοί: χρήστες με ρόλους Διαχειριστή και Μάνατζερ.
Οδηγοί → επιλέξτε οδηγό → Απενεργοποίηση.
Τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο
Μετά την απενεργοποίηση, ο οδηγός δεν εμφανίζεται πλέον στη λίστα ή στις ομάδες οδηγών και εξαιρείται από τις περισσότερες αναφορές.
Πολλές αναφορές εξακολουθούν να επιτρέπουν τη συμπερίληψη απενεργοποιημένων οδηγών. Όλες οι προηγούμενες δραστηριότητες, τα αρχεία και οι αναφορές παραμένουν προσβάσιμα χωρίς αλλαγές.
Επανενεργοποίηση οδηγού
Η απενεργοποίηση δεν είναι μόνιμη. Η μεταφόρτωση νέου αρχείου ταχογράφου για τον οδηγό τον επανενεργοποιεί αυτόματα.
Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε πολλούς οδηγούς ταυτόχρονα απευθείας από τη λίστα οδηγών.
