Nej. Når du deaktiverer en chauffør, vises vedkommende fremover blot ikke længere på chaufførlisten, i chaufførgrupper eller i de fleste rapporter.
Alle tidligere registrerede aktiviteter, filer og rapporter for chaufføren forbliver uændrede og er tilgængelige når som helst. I mange rapporter kan du også vælge at medtage deaktiverede chauffører.
Hvis du senere genaktiverer chaufføren ved blot at uploade en ny fartskriverfil, behøver du ikke gendanne noget, da intet nogensinde blev slettet.
