En deaktiveret chauffør kan genaktiveres automatisk – der er ingen særskilt knap til genaktivering.
✅ Når en ny fartskriverfil uploades for chaufføren, genaktiveres vedkommende, uanset hvem der uploader filen, eller hvordan det sker: via web, mobilappen eller en automatisk integration.
Følg dette trin for at genaktivere en chauffør:
Upload en ny fartskriverfil – som du plejer.
Genaktiveringen sker automatisk, når filen behandles. Chaufføren vises igen på chaufførlisten og derefter også i grupper og rapporter.
