Når du deaktiverer en chauffør, fortæller du Tachogram, at vedkommende ikke længere arbejder for din virksomhed. Chaufføren forsvinder fra chaufførlisten, chaufførgrupper og de fleste rapporter, mens alle historiske data forbliver uændrede.
👤 Tilgængelig for:
Virksomhedskonti: brugere med rollerne Administrator og Manager.
Chauffører → vælg chauffør → Deaktiver.
Hvad ændrer sig, og hvad forbliver uændret?
Efter deaktivering vises chaufføren ikke længere på chaufførlisten eller i chaufførgrupper og udelades fra de fleste rapporter.
Mange rapporter giver dig stadig mulighed for at medtage deaktiverede chauffører. Alle tidligere aktiviteter, filer og rapporter er fortsat tilgængelige uden ændringer.
Genaktivering af en chauffør
Deaktiveringen er ikke permanent. Når du uploader en ny takograffil for chaufføren, genaktiveres vedkommende automatisk.
Du kan også deaktivere flere chauffører på én gang direkte fra chaufførlisten.
