Spring videre til hovedindholdet

Sådan redigerer eller sletter du brugere

🔔 Brugeradministration er kun tilgængelig for virksomhedskonti med brugertypen ”Admin”.

Rediger en bruger

  1. Gå til Indstillinger → Brugere.

  2. Find den bruger, du vil redigere.

  3. Klik på blyantikonet i kolonnen ”Handlinger”.

  4. Foretag de nødvendige ændringer.

  5. Klik på knappen ”Gem ændringer” nederst.


Slet en bruger

  1. Gå til Indstillinger → Brugere.

  2. Find den bruger, du vil slette.

  3. Klik på papirkurvsikonet i kolonnen ”Handlinger”.

  4. Der vises et lille pop op-vindue øverst i browseren. Klik på ”OK”, eller bekræft handlingen.


Besvarede dette dit spørgsmål?