Gå til hovedinnhold
Alle samlingerPåmeldingskjemaer
Påmeldingsskjemaer for kurs og akademier
Påmeldingsskjemaer for kurs og akademier
Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen gir en oversikt over funksjonene til påmeldingsskjemaer for kurs og akademier. Den forklarer hvordan du kan se både aktive og arkiverte påmeldingsskjemaer. Herfra kan du opprette et nytt påmeldingsskjema eller se en liste over kursene satt opp av klubben, med mulighet til å kopiere en lenke til denne listen.


Aktive påmeldingsskjemaer

Inne på menyvalget "Aktive" ser man listen over påmeldingsskjemaer som klubben tilbyr og som er mulige å melde seg på. Listen over påmeldingsskjemaer gir deg en oversikt over viktige detaljer som tittel, betalt beløp, antall påmeldinger, startdato og sluttdato. Man har også mulighet til å tilpasse visningen ved å legge til de kolonnene du ønsker å vise. Les mer om filtering og kolonner her.

Ved å trykke på de tre prikkene (...) ytterst til høyre for hvert skjema kan man velge å lage en kopi av påmeldingsskjemaet eller arkivere det.


Arkiverte påmeldingskjemaer

Som med aktive skjemaer, vil du under arkiverte skjemaer se en liste over skjemaer satt opp av klubben. Når du går inn på et arkivert skjema, vil du få en infotekst som forklarer at skjemaet er arkivert. Via tre prikker (...) øverst til høyre får man muligheten til å gjenopprette det.

Svarte dette på spørsmålet?