Innstillinger
Oppdatert over en uke siden

I innstillinger under "Min klubb" finner kan du endre klubbens navn og logo

Klubbens navn

Om du ønsker å endre navnet på klubben skriver du inn navnet og klikker lagre nederst til høyre.

Klubbkode

Denne koden er en del av URL-koden i linker til skjema for innmeldinger i klubben og/eller innmelding til kurs og andre aktiviteter opprettet i Spond Club under "Skjemaer" Om du ønsker endre denne koden kan du/klubben kontakte Spond-support.

Klubbens logo

Her kan du laste opp klubbens logo. Du kan alltid bytte logoen senere hvis du ønsker. Støttede filformater er: .jpg, .gif og .png. Bildet bør være kvadratisk og ikke større enn 300x300 piksler, med en maksimal filstørrelse på 3 MB.

For å laste opp logo klikk på knappen "Last opp klubblogo" → finn filen du vil bruke → når du har valgt logo fra maskinen klikker du "Lagre" nederst til høyre.