Gå til hovedinnhold
Invitere til arrangement
Oppdatert over en uke siden


Invitere medlemmer

Du kan invitere medlemmer i det du oppretter arrangementet. Dersom du vil invitere flere medlemmer i ettertid må det gjøres en og en.

Slik inviterer du medlemmer etter at arrangementet er opprettet


App:

  1. Åpne arrangementet

  2. Trykk på ikonet øverst i hjørne

  3. Velg "Medlemmer"

  4. Huk av for medlemmet du vil invitere

  5. Inviter

Web-versjon:

  1. Åpne arrangementet

  2. Trykk på "Inviter" på menylinjen

  3. Velg "Medlemmer"

  4. Huk av for medlemmet du vil invitere

  5. Inviter


Invitere ikke-medlemmer

Hvis du ønsker å invitere personer til et arrangement som ikke er medlem av gruppen uten å legge dem til som medlemmer, kan du gjøre det. Gå til arrangementet, trykk "Inviter" og velg "kontakt eller e-post / telefonnummer". Når du legger til informasjonen deres, vil de motta en arrangement invitasjon og kan godta denne.

Dersom et medlem inviteres til å bli med på et arrangement i en annen gruppe, vil ikke de foresatte bli varslet. Dette er fordi de ikke er medlemmer (og dermed ikke har foresatte) i gruppen der de hospiterer. Hvis foresatte også skal se arrangementet, må også foresatte inviteres.


Invitere arrangører

Den som oppretter arrangementet vil automatisk bli satt som Deltar, mens eventuelle andre inviterte arrangører vil få mulighet til å svare om de kan delta.

Du kan også invitere flere etter at arrangementet er opprettet ved å klikke på 'X av X arrangører skal delta' under deltakerlisten. (Du kan ikke invitere de til å være arrangører dersom de ikke er administratorer).

Dersom du er arrangør, men også vil svare om du kan delta som deltaker i tillegg, kan du legge deg til som medlem av gruppen. Du kan gjøre dette ved å gå til medlemmer-fanen i gruppen, og legge til deg selv med navnet og e-posten/mobilnummeret du er registrert med i Spond. Deretter kan du gå tilbake til arrangementet og invitere deg selv. Du vil da telle både i deltaker og arrangør-oversikten.


Invitere foresatte

Hvis du ønsker å invitere foresatte til foreldremøter, dugnader osv. kan du lage arrangementer for foresatte på samme måte som du lager arrangementer for medlemmer. I invitasjonslisten velger du foresatt-fanen og kan huke av alle eller utvalgte foresatte. Arrangementet vil da kun bli synlig for de inviterte foresatte.

Hvis du f.eks. har en sesongavslutning og vil vite om både foresatte og barnet kan delta, kan du også invitere både medlemmer og foresatte til arrangementet ved å velge mottakere fra begge fanene.


Invitere nye gruppemedlemmer

Når det legges til et nytt medlem i gruppa, kan du velge å invitere personen til alle kommende arrangementer.

Dersom medlemmet har brukt gruppekode, får du opp valget om å legge det til på alle eksisterende arrangementer i det du godtar gruppeforespørselen.

Dersom du inviterer medlemmet manuelt ved deres kontaktinformasjon, legger du først inn alle detaljer om medlemmet og trykker på Lagre. Deretter dukker det opp et nytt vindu som lar deg legge til medlemmet på alle eksisterende arrangementer.

Dersom dette ikke gjøres med en gang medlemmet legges til, må medlemmet inviteres til et og et arrangement. På gjentagende arrangement kan det inviteres til alle i serien ved å trykke på Inviter -> Denne og alle fremtidige hendelser.


Ofte stilte spørsmål

Kan jeg sende ut invitasjon lengre enn 14 dager før arrangementet?


Når du oppretter enkeltarrangementer kan du sende ut invitasjonen så tidlig du ønsker. Dersom du oppretter mange arrangementer samtidig via sesongplanleggeren, er maks tid 14 dager. MEN du kan i ettertid åpne hvert arrangement individuelt og trykke på "Send nå" for å sende invitasjonen umiddelbart. Dette kan gjøres så mange dager i forveien du ønsker.

Hvorfor får jeg ikke invitert til alle hendelser i et gjentagende arrangement?

Noen ganger kan en gjentagende serie bli brutt om det gjøres store endringer eller den som opprettet arrangementet har forlatt gruppen. Da må du invitere individuelt til hvert arrangement i serien.

Svarte dette på spørsmålet?