Forlat gruppe og undergruppe
Oppdatert over en uke siden

Å forlate en gruppe eller undergruppe i Spond betyr at du trekker deg ut som medlem. Du slutter å være en del av gruppen og mister tilgang til gruppens informasjon umiddelbart.

Hvordan forlate en hovedgruppe/undergruppe

Har du forlatt en hovedgruppe og vil bli medlem igjen så må du enten få en gruppelenke, gruppekode eller legges til av gruppens administrator.

Ønsker du å bli medlem igjen i en undergruppe som du har forlatt må kontaktpersonen i gruppen eller en administrator med rettigheter til å redigere medlemmer legge deg til i undergruppen du ønsker å være med i.

⚠️ MERK!

Er gruppen en del av en Spond Club må du sende en melding til gruppens kontaktperson og be hen om å fjerne deg fra gruppen.
Gjelder dette din gruppe kan du fortsatt følge stegene i guidene under og du vil på slutten av stegene få beskjed om å sende en melding til kontaktpersonen for gruppen.

Slik forlater du en hovedgruppe

App:

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Velg ønsket gruppe

4. Trykk de tre prikkene (...) til høyre i gruppebilde

5. Scroll til nederst på siden

6. Forlat gruppen

7. Trykk Ja, jeg vil forlate gruppen

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Velg ønsket gruppe

3. Klikk på de tre prikkene helt til høyre på valglinjen

4. Forlat gruppen

5. Klikk Ja, jeg vil forlate gruppen

Slik forlater du en undergruppe

Hvis du vil forlate en undergruppe, må du ta kontakt med gruppens kontaktperson eller en administrator med rettighet til å redigere medlemmer. De har muligheten til å fjerne deg fra undergruppen.