Alle samlingerArrangementerArrangementer for administrator
Registrere oppmøte og laste ned historikk
Oppdatert over en uke siden

Registrere oppmøte for et arrangement

Når et arrangement er opprettet, vil mottakerne bli bedt om å svare på om de deltar eller ikke på arrangementet i Spond-appen. Når oppmøtet er registrert, vil ikke deltakerne lengre kunne endre svaret sitt. Dette gjør at oppmøte kan registreres nøyaktig, noe som kan hjelpe trenere og andre ved å gi et nøyaktig bilde av hvor mange som faktisk deltar.

Hvordan registrere oppmøte for spillere?

⚠️ MERK! Oppmøte kan kun registreres fra selve arrangementsdagen. Hvis du inne finner "registrer oppmøte"-knappen er det fordi arrangementet ikke er skjedd enda.

App:

1. Åpne arrangementet du vil registrere oppmøte for

2. Trykk på knappen "Registrer oppmøte" inne i arrangementet

3. Huk av i sirkelen bak de som faktisk var til stede

4. Du kan trykke på + Notat for å registrere gyldig fravær eller sent oppmøte

Web-versjon:

1. Åpne arrangementet du vil registrere oppmøte for

2. Klikk på "Registrer oppmøte"

3. Marker de som deltok. De som hadde trykket "delta" vil som standard være husket av, men du kan endre dette.

4. Trykk på lagre

Laste ned oppmøtehistorikk

For at denne funksjonen skal være fordelaktig, anbefales det at administratorene registrerer oppmøte etter hvert arrangement.

Du kan laste ned oppmøtestatistikk både i appen og på nett. Eksporten vil kun inneholde arrangement der invitasjonen allerede er sendt eller deltakerne deltar automatisk. Du kan velge hvilken type arrangement du vil laste ned ved å sortere dem etter dato og type.

Hvordan laste ned oppmøtehistorikk?

App:

1. Åpne hovedgruppen

2. Trykk på fanen "medlemmer"

3. Trykk på Excel-ikonet øverst til høyre

4. Velg "Eksporter oppmøtehistorikk".

5. Du vil da kunne velge arrangement, eksportere og lagre filen eller dele den via epost, Whatsapp, tekstmelding etc.

(Du kan også eksportere den ved å klikke på de tre prikkene i hovedmenyen i hovedgruppen og velge "Eksporter oppmøtehistorikk").

Web-versjon:

1. Åpne hovedgruppen

2. Trykk på de tre prikkene (...) helt til høyre i menyen øverst

3. Velg "Last ned oppmøtehistorikk"

4. Eksporten lagres i nedlastingsmappen på datamaskinen

⚠️ Advarsel! Hvis du sletter medlemmer fra en gruppe eller sletter et arrangement, vil disse også bli slettet fra oppmøtehistorikken.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan finner jeg tidligere arrangementer etter at de har passert?

Åpne gruppens arrangementoversikt, øverst på siden vil du se en grå skrift hvor det står "Kommende". Trykk på denne som å endre visningen til "Tidligere" arrangement.

Er notat som gyldig fravær og sent oppmøte synlig for noen andre?

Dersom det registreres sent oppmøte eller gyldig fravær, vil dette vært synlig for hele gruppen.

Er det mulig å registrere oppmøte for deltakere som ikke er medlem i gruppa?

Hvis det er ikke-medlemmer som deltar på et arrangement, kan administratoren invitere personen til arrangementet (uten å legge dem til i gruppen) med sitt telefonnummer eller e-post, og deretter registrere deltakelse også for disse.

Hva er inkludert i oppmøtehistorikken som lastes ned?

Eksporten inneholder:

• Medlemmets navn.

• Dato og navn på arrangementet.

• Om medlemmet deltok eller ikke, om de var på ventelisten, om de var invitert, om de var sene eller hadde gyldig fravær.

• Antall og prosentandel av arrangementer deltatt.

• Prosentandel av arrangementene hvor de hadde sent oppmøte eller gyldig fravær.