Opprette gruppe
Oppdatert over en uke siden

Grupper i Spond gir en plattform for koordinert kommunikasjon og samhandling innenfor spesifikke interesseområder. Disse gruppene kan variere fra idrettslag til skoleklasser, foreldregrupper og andre fellesskapsorganisasjoner. Gjennom det brukervennlige grensesnittet på Spond-plattformen, kan brukere opprette og administrere grupper, gi informasjon om arrangementer og aktiviteter, samt kommunisere direkte med gruppens medlemmer.

Gruppeadministratorer i Spond har spesielle privilegier som gir dem kontroll over gruppens dynamikk. Dette inkluderer evnen til å administrere medlemskapet, opprette arrangementer, og sende meldinger til alle i gruppen. Disse privilegiene gir gruppeadministratorer muligheten til å effektivt organisere og koordinere aktiviteter, samt holde alle medlemmer oppdatert.

Hvordan opprette en gruppe i Spond?

Å opprette en gruppe i Spond er som å lage ditt eget digitale sted for venner, lag eller andre grupper du er en del av. Du gir gruppen et navn, legger til folk, og dere har et sted der dere kan chatte, planlegge aktiviteter og holde dere oppdatert! Det er en enkel måte å samle folk og dele informasjon på.

⚠️ MERK! Du må være minst 15 år for å opprette en ny gruppe i Spond

Slik oppretter du en gruppe

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på grupper

3. Trykk Opprett (iPhone) / "➕"-tegnet nederst til høyre (Android)

4. Velg aktivitet

5. Velg aldersgruppe

6. Angi gruppenavn og opprett undergrupper(valgfritt)

7. Aktiver Spond Cashbak eller trykk "ikke nå" for å hoppe over. Les mer her om Cashback

8. Lag en gruppebeskrivelse

9. Trykk Opprett gruppe

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. I boksen (Organiser aktiviteter i grupper) under ditt profilbilde, klikk Opprett ny gruppe

3. Velg aktivitet

4. Angi gruppenavn og opprett undergrupper(valgfritt)

5. Aktiver Spond Cashbak eller trykk "ikke nå" for å hoppe over. Les mer her om Cashback

6. Lag en gruppebeskrivelse

7. Klikk Lag gruppe

Hva er en undergruppe?

En undergruppe lar deg organisere deltakere i mindre enheter. Undergruppene fungerer som separate enheter innenfor hovedgruppen din. Dette gjør det lettere å administrere og kommunisere med spesifikke grupper av deltakere. Du kan opprette og tilpasse undergrupper etter dine behov, og det gir deg mer fleksibilitet i hvordan du administrerer arrangementer og aktiviteter i Spond.

For eksempel, hvis du oppretter en hovedgruppe med tittelen "Lagnavn Gutter 03", kan titlene på undergruppene (lagene) være gule/røde/grønne eller sebra/tiger/løve osv.

Alle spillerne vil være i hovedgruppen og motta invitasjoner/varsler derfra, men du kan altså legge til ønskede spillere i en eller flere bestemte undergrupper. Ingen andre enn medlemmene i en undergruppe kan se informasjonen delt der (unntatt administratorer).

Slik oppretter du en undergruppe

App:

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Velg ønsket gruppe

4. Undergrupper

5. Trykk knappen Lag en undergruppe (iPhone) / "➕"-tegnet nederst til høyre (Android)

6. Lag et navn for undergruppen

7. Velg farge for undergruppen

8. Velg administrator(er) for undergruppen (om hovedgruppen har flere administratorer)

9. Neste

10. Velg medlemmer som skal være med

11. Ferdig

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Velg ønsket gruppe

3. Klikk på de tre prikkene helt til høyre på valglinjen

4. Lag undergruppe

5. Lag et navn for undergruppen

6. Velg farge for undergruppen

7. Velg administrator(er) for undergruppen (om hovedgruppen har flere administratorer)

8. Neste

9. Velg medlemmer som skal være med

Hva er aldersgrupper/gruppetyper?

Hovedforskjellen mellom hvilke aldersgruppe du velger for gruppen din er om du ønsker at medlemmet skal ha foresatte listet på seg.
Du kan når som helst endre dette under gruppens innstillinger. Du kan velge mellom disse aldersgruppene:

• Barn/ungdom (0-17 år)

• Voksne (18+ år)

• Blandet (alle aldre)

Ofte stilte spørsmål

Jeg får ikke laget kamparrangement i gruppen min, hvorfor?

Dette er nok fordi gruppeaktiviteten på gruppen enten ikke er satt, eller ikke støtter kamparrangement. Kamparrangement er tilgjengelig for grupper hvor gruppeaktiviteten er satt til følgende:

• Amerikansk fotball

• Bandy

• Basketball

• Cricket (ikke enda mulig å sette resultater)

• Fotball

• Hockey

• Håndball

• Innebandy

• Lacrosse

• Nettball

• Rugby

• Softball

• Volleyball