Gå til hovedinnhold
Betaling for arrangementer
Oppdatert over en uke siden

Vi har to funksjoner for betaling i forbindelse med et arrangement. Du kan opprette et arrangement med påmeldingsavgift. Da må dine medlemmer betale for å kunne sette seg som "deltar" på arrangementet. Du kan også velge å sende ut en betaling fra arrangementet i ettertid. Da kan du sende betaling basert på den faktiske deltakelsen.


Arrangement med påmeldingsavgift

Alle de inviterte blir bedt om å betale gebyret når de trykker på "delta" og vil ikke kunne delta uten å betale. Administratorene vil fortsatt kunne endre deltakerens deltakerstatus uten å kreve avgiften - for eksempel hvis noen har betalt kontant eller er fritatt for å betale.


Betaling etter et arrangement

Betalinger fra arrangement er en effektiv og praktisk måte å samle inn betalinger etter arrangementene dine. I motsetning til vanlige betalingsforespørsler, forhåndsvelger Betalinger fra arrangement automatisk alle medlemmer som svarte Delta, slik at du ikke må bruke tid på å sjekke hvem som deltok og ikke før du sender ut kravet. Du kan også velge å sende betalingen til medlemmer som ikke deltok.

⚠️ MERK! Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Spond appen, og ikke via nettleserversjonen.

Hvordan sende ut en betaling fra et arrangement i ettertid

  1. Åpne arrangementet du vil sende betaling fra (Hvis det er passert, må du skifte fra Kommende til Tidligere under arrangementoversikten)

  2. Scroll ned i arrangementet til du ser knappen "Ny betalingsforespørsel"

  3. Medlemmene vil bli vist i seksjoner basert på deres svar på arrangementet. Dette gjør det enkelt for deg å kun velge alle medlemmer som deltok - med bare ett klikk, men også å legge til ubesvarte eller avviste medlemmer hvis du trenger det.


Navnet på betalingsforespørselen vil som standard være tittelen på arrangementet + datoen det fant sted, men du kan enkelt redigere dette før du sender ut betalingen. Du kan også angi en forfallsdato, sette om det er obligatorisk eller valgfritt å betale, legge til flere produkter, vedlegg osv. på lik linje som med andre betalingsforespørsler.

Etter at betalingen er opprettet finner du den under fanen "Betalingsforespørsler" inne i gruppen hvor du kan gjøre endringer og se betalingsstatusen til medlemmene.



Ofte stilte spørsmål

Arrangement med påmeldingsavgift

Hvordan lar jeg noen delta uten å kreve betaling?


For å la noen delta gratis på et arrangement med påmeldingsavgift, finn medlemmet i deltagerlisten i arrangementet og bytt statusen manuelt til "deltar".

Må medlemmer betale for å stå på venteliste?


Medlemmer på venteliste blir ikke bli bedt om å betale før de godtar plassen.

Jeg glemte å sette på påmeldingsavgift før jeg opprettet arrangementet, hvordan kan jeg få de som allerede har meldt seg på til å betale?


Du kan legge til en påmeldingsavgift etter at arrangementet har startet, men bare nye deltakere blir bedt om å betale. Eksisterende deltakere må inviteres på nytt for å betale avgiften.

Refusjon

Kan jeg refundere dersom noen trekker seg fra et arrangement?


Betalinger kan dessverre ikke refunderes gjennom appen, så hvis du avbestiller eller noen trekker seg fra et arrangement, må refusjonen organiseres mellom medlemmet og mottakeren utenfor Spond.

Svarte dette på spørsmålet?