Alle samlingerCashbackCashback for Supporter
Registrere bankkort og verifisering 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

For å samle Cashback og støtte grupper i Spond, kan du legge til opptil tre bankkontoer. Ved å registrere en bankkonto, mottar du Cashback for alle bankkort knyttet til denne kontoen til enhver tid. Dersom to deler en konto, husk at bare kontoeieren kan legge til kontoen i systemet.

⚠️ MERK!

Cashback blir ikke registret om man betaler med mobiltelefon og/eller smartklokke. Du må bruke kortet fysisk enten kontaktløst, chip eller med stripen 💳

Hvorfor må bankkontonummer registreres?

Når du legger til ditt kontonummer, deler vi det med Storebox by Nets for å spore og fordele Cashback-transaksjoner. Vi prioriterer ditt personvern og sikkerhet, og mottar kun grunnleggende transaksjonsdata som butikknavn, tidspunkt og beløp. Disse detaljene vises i kvitteringsoversikten i appen, og vi har ikke tilgang til detaljerte kjøpsdata.

Når du legger til en bankkonto, må du verifisere at du har tilgang til den. Dette gjøres via Vipps.

Slik legger du til bankkonto

App:

1. Åpne appen

2. Trykk innsamling nederst til høyre

3. Cashback

4. Scroll ned og trykk på Dine bankkort

5. Du vil nå kunne koble til en eller flere av dine bankkontoer via Vipps

• Trykk, Hente fra Vipps

• Trykk på Hente fra Vipps

• Følg instruksjonene

• Velg den eller de kontoene du vil koble til Cashback i Spond

• Trykk Legg til bankkontonummer

6. Du vil nå se liste over verifiserte kontoer som nå er koblet til Cashback på din Spond-profil

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk Innsamling på øverste linje

3. Klikk Cashback i sidemenyen til venstre

4. Dine bankkort

5. Legg til bankkort

6. Du vil nå kunne koble til en eller flere av dine bankkontoer via Vipps

• Klikk, Hente fra Vipps

• Gå til Vipps

• Skriv inn ditt telefonnummer og følg instruksene

• Velg den eller de kontoene du vil koble til Cashback i Spond

• Trykk Legg til bankkontonummer

7. Du vil nå se liste over verifiserte kontoer som nå er koblet til Cashback på din Spond-profil

Ofte stilte spørsmål

Om jeg betaler kontaktløst med min telefon eller smartklokke hos en av Sponds Cashback-partnere, vil jeg fortsatt får Cashback?

Nei dessverre. Cashback blir ikke registret om man betaler med mobiltelefon og/eller smartklokke. Du må bruke kortet fysisk enten kontaktløst, chip eller med stripen 💳

Jeg har ikke mottatt Cashback selv om jeg har handlet med én eller fler av kortene som er koblet til Cashback hos Spond. Hvorfor ikke?

Vårt kundesenter er her for å hjelpe, ta kontakt med oss så skal vi se på saken. For at vi skal kunne undersøke dette grundig, må vi ha følgende informasjon:

• Bankutskrift: Vi trenger et utdrag som viser de siste fire sifrene i kontonummeret ditt, kjøpesummen og betalingsmottakeren.

• Kvittering: Om du fortsatt har den, ber vi om en kopi av den fysiske kvitteringen.

Så snart vi har mottatt nødvendig dokumentasjon, vil vi undersøke årsaken til at Cashback ikke ble registrert automatisk. Dersom det ikke foreligger noen feil, vil vi sørge for at Cashback for kjøpet ditt blir registrert manuelt.