Opprett Spond-profil
Oppdatert over en uke siden

Så gøy at du vil opprette en Spond-profil 🥳 Du kan opprette en Spond-profil enten i web-versjonen eller i appen.

Spond appen er tilgjengelig for iPhone (iOS), Android-telefoner og nettleser-versjon.

Opprette Spond-profil i appen

⚠️ MERK! Det er ikke lenger mulig å kun registrere telefonnummer ved opprettelse av ny Spond-profil.

Slik oppretter du Spond-profil og blir med i en eksisterende gruppe

1. Åpne appen, trykk kom i gang

2. Trykk Bli med i en eksisterende gruppe

3. Fyll inn feltene

1. Ønsker du å bare registrere deg med e-post, ser du litt lenger ned på siden og trykker på "trykk her" under teksten Vil du registrere deg uten mobilnummer?

4. Neste

5. Du vil motta en verifiserings e-post med en kode

6. Skriv inn koden, trykk neste

7. Skriv inn for- og etternavn, trykk neste

8. Legg til profilbilde enten ved å ta bilde, velg bilde fra kamerarull, eller hente bilde fra Facebook. Ønsker du ikke profilbilde kan du trykke hopp over nederst på siden.

9. Oppgi fødselsmåned og år, trykk kom i gang

10. Har du en gruppekode trykker du på skriv inn gruppekode og skriver inn koden og du du vil få opp gruppen.

11. Følg instruksjoner

Slik oppretter du Spond-profil og setter opp ny gruppe

1. Åpne appen, trykk kom i gang

2. Sett opp en ny gruppe

3. Velg type aktivitet for gruppen din

4. Velg aldersgruppe

5. Skriv inn gruppens navn, du kan også opprette undergrupper ved trykke legg til undergruppe

6. Neste

7. Aktiver Spond Cashback eller hopp over ved å trykke ikke nå

8. Lag en gruppebeskrivelse, eller hopp over ved å trykke ikke nå

9. Trykk Sett opp kontoen din

10. Fyll inn feltene

1. Ønsker du å bare registrere deg med e-post, ser du litt lenger ned på siden og trykker på "trykk her" under teksten Vil du registrere deg uten mobilnummer?

11. Følg stegene 5 til 9 i guiden over: Slik oppretter du Spond-profil og blir med i en eksisterende gruppe

Opprette Spond-profil på web

Slik oppretter du Spond-profil i web-versjonen

1. Gå til denne linken for å opprette Spond-profil

2. Fyll ut feltene og klikk påmelding
    ℹ️ Ønsker du å legge til telefonnummer gjør du dette i profilen etter du har opprettet profil. Les mer om hvordan du legger til telefonnummer.

3. Du vil motta en verifiserings e-post som du må åpne og klikke verifiser e-post før du kan logge inn

4. Når det er gjort, gå hit for å logge inn

Ofte stilte spørsmål

Verifiseringsmail

Hvorfor mottar jeg ikke verifiseringsmailen?

Om du ikke mottar bekreftelsesmailen kan det være lurt å sjekke søppelinnboks/spamfilter. Da noen e-posttjenester registerer e-poster fra Spond som reklame. Skulle ikke e-posten ligge i søppelinnboks kan det være en sperre i vår e-postplattform. I disse tilfellene tar du kontakt med vårt kundesenter.

SMS-varsel

Kan jeg kun registrere telefonnummer til min Spond-profil?

Nei, dette er dessverre ikke mulig. Du kan ha telefonnummer og e-post registrert eller kun e-postadresse.