Språk og land i Spond
Oppdatert over en uke siden

Hvordan endre språk?

Du kan velge å ha Spond på ni ulike språk: Dansk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Nederlands, Norsk, Spansk, Svensk og Tysk. På app-versjonen endres språk fra telefoninnstillinger. I web-versjonen kan språk endres inne på din profil.

Slik endrer du språk

iPhone (iOS):

1. Gå til telefoninnstillinger⚙️

2. Hold fingeren på skjermen og dra nedover

3. Du får da opp et søkefelt

4. I søkefeltet skriver du Spond

5. Trykk på Spond-logoen

6. Trykk på 🌐Språk

7. Velg ønsket språk

Android:

1. Innstillinger

2. Generell styring

3. Språk

4. Sett språk i ønsket rekkefølge. Det øverste språket er det Spond-appen velger

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på ditt profilbilde

3. Profil

4. Under språk velger du foretrukket språk

5. Klikk lagre nederst på siden

Hvordan endre land?

Det er viktig at du velger riktig land i forhold til hvor du er da noen funksjoner kun er tilgjengelig for spesifikke land.

Slik endrer du land

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Profil og konto

4. Land eller område

5. Søk på landet du ønsker og velg land

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på ditt profilbilde

3. Profil

4. Under Land eller område klikk på pil ned i rullgardinen

5. Skriv inn landet

6. Klikk på landet du ønsker

7. Klikk lagre nederst på siden​

Hvordan endre tidssone?

Å ha korrekt tidssone er viktig for at tider i arrangementer som lages skal bli korrekt.

Slik endrer du tidssone

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Profil og konto

4. Tidssone

5. Skriv inn sted i søkefeltet

6. Trykk på ønsket sted

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på ditt profilbilde

3. Profil

4. Under Tidssone klikk på pil ned i rullgardinen

5. Skriv inn sted

6. Klikk på stedet du ønsker

7. Klikk lagre nederst på siden

Ofte stilte spørsmål

Tidssone

Jeg får feilmelding når jeg prøver å opprette gjentagende arrangement og/eller sesongplanlegger, hvorfor?

Sjekk om du har lagt inn tidssone i din profil, er det ikke valgt tidssone vil du få opp en feilmelding og det vil ikke være mulig å bruke sesongplanlegger eller gjentagende arrangement-funksjonen.

Hvorfor vises det forskjellig starttidspunkt for et arrangement i min telefonkalender enn i appen / hvorfor vises det et annet starttidspunkt for et arrangement hos et annet medlem enn hos meg?

Har du et forskjellig tidspunkt i din telefonkalender enn kalenderen i Spond appen, har nok dette å gjøre med at tidssonen i appen er feil. Dette gjelder også om et annet medlem har et annet tidspunkt enn deg, da har enten du eller det andre medlemmet feil tidssone i appen.

Land

Hvorfor er ikke Spond tilgjengelig i andre land?

I dag er Spond-appen tilgjengelig for nedlastning i følgende land: Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Luxemburg, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA, og Østerrike.

Vi er alltid interessert i å kunne ekspandere, om du ikke finner Spond i landet du befinner deg i kan du kontakte oss og melde interesse.