Groepen beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met RICOH Spaces kunt u uw Microsoft Active Directory (AD) groepen synchroniseren en laten weergeven in het groepsgedeelte van de applicatie. Daarnaast ondersteunt RICOH Spaces zijn eigen systeemgroepen. Deze handleiding laat zien hoe u eenvoudig uw groepen kunt beheren.

Beheer uw groepen

Voordat RICOH Spaces kan beginnen met het synchroniseren van uw AD-groepen moet er eerst een toestemmingsproces worden voltooid door een O365-administrator door naar deze URL te navigeren.

Na toestemming kunnen Admins beginnen met het synchroniseren van Microsoft AD Groepen. Alleen Administrators kunnen deze sectie zien, inclusief Group Admin, Location Admin, en Global Admin.

Kiezen wat te synchroniseren

1

. Navigeer naar Organisatie-instellingen

.

2. Ga naar de sectie Groepen.

3. Om te beginnen met het synchroniseren van AD Groepen klik op de 'Beheer AD Groepen' knop rechtsboven in de hoek. U krijgt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de groepsnaam in te voeren en de groep te vinden. Het is belangrijk om het begin van de groepsnaam in te voeren, dit helpt RICOH Spaces bij het ontdekken en presenteren van passende criteria.

4. Alle groepen die aan de zoekcriteria voldoen worden getoond en tegen elke regel staat een aan/uit schuifmogelijkheid waarmee die groep in Spaces getoond kan worden.

5. Zodra een groep is ingeschakeld om in Spaces te worden getoond, kan deze via de app worden gebruikt.

Opmerking: RICOH Spaces synchroniseert alleen wat het verteld wordt. Het slaat geen informatie op over welke gebruikers deel uitmaken van een AD-groep.

Een groep bewerken

1

.

Klik op Bewerken.

Om een groep te bewerken, klikt u op Bewerken.

2. Bewerk in het nieuwe dialoogvenster de groep of de leden ervan. Klik op de bijbehorende knop om op te slaan. U kunt de groep ook verwijderen.

AD-groepen uploaden

1

. Klik rechtsboven in uw scherm op AD-groepen uploaden.

2. Selecteer in het nieuwe dialoogvenster uw CSV-bestand of download de sjabloon.

3. Na het uploaden worden de nieuwe groepen toegevoegd aan de lijst met AD-groepen.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!