Beleidsbeheer in V2: Intelligente annuleringen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie-instellingen is een krachtige module waarmee beheerders beleid kunnen instellen voor een specifieke of voor meerdere locaties. Dit artikel leidt u door het intelligente annuleringsbeleid waarmee u een specifieke locatie kunt beheren.

Opmerking: Als een beleid wordt gewijzigd, is het meteen van toepassing en kan het nadelige gevolgen hebben voor de boekingen van dezelfde dag. Wij raden aan de volgende beleidsregels in te stellen aan het einde van de dag of buiten kantooruren.

Intelligente annuleringsbeleidsregels instellen voor een locatie

1

. Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. Klik op de locatie die u wilt beheren.

3. Eenmaal in de locatie navigeert u naar de sectie Beleid.

Vergaderingen die niet zijn ingecheckt automatisch annuleren

Wanneer een vergadering is gestart maar niemand heeft ingecheckt, kunt u besluiten de vergadering automatisch te annuleren. U kunt ook beslissen wat er gebeurt als de vergadering wordt geannuleerd via de opties in het uitklapmenu.

Automatisch annuleren Lege vergaderruimtes

Een

vergadering kan worden geclassificeerd als een 'Zombievergadering' wanneer niemand in de vergaderruimte aanwezig is. U kunt een bepaalde tijd instellen voordat een lege kamer de vergadering automatisch annuleert. U kunt ook beslissen wat u wilt dat er gebeurt wanneer de vergaderruimte onbezet is via het dropdown menu.

Automatisch annuleren van balieboekingen die niet zijn ingecheckt

Dit zijn balies die zijn geboekt maar waar niemand incheckt. U kunt ervoor kiezen om deze bureaus automatisch te annuleren na een configureerbare periode en een aangepast bericht voor uw gebruikers toe te passen.

Automatisch annuleren van onbezette bureaus

Opmerking: u moet IoT-apparaten hebben geïnstalleerd om dit beleid te kunnen toepassen.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!