Beleid beheren in V2: Vergaderzalen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie-instellingen is een krachtige module in RICOH Spaces waarmee beheerders beleid kunnen instellen voor een specifieke of voor meerdere locaties. Dit artikel leidt u door het vergaderruimtebeleid dat u helpt bij het beheren van een specifieke locatie.

Vergaderruimtebeleid instellen voor een locatie

1. Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen .

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. 2. Klik op de locatie die u wilt beheren.

3. Eenmaal in de locatie navigeert u naar de sectie Beleid.

Inchecken evenement verplichten

Wanneer een vergaderruimte wordt geboekt, kunt u beslissen of het inchecken verplicht moet worden gesteld of niet. U kunt dit beleid inschakelen en een vroege of late inchecktijd instellen.

Terugkerende vergaderingen

Als u besluit dit beleid in te stellen, moet u het maximum aantal toegestane terugkerende vergaderingen aangeven

.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!