Beleid beheren in V2: Parkeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie-instellingen is een krachtige module waarmee beheerders beleid kunnen instellen voor een specifieke of voor meerdere locaties. Dit artikel leidt u door het parkeerbeleid waarmee u een specifieke locatie kunt beheren.

Parkeerbeleid instellen voor een locatie

1

.

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen.

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. Klik op de locatie die u wilt beheren.

3. Navigeer binnen de locatie naar de sectie Beleid.

Toekomstige parkeerboekingen toestaan

Bepaal of u toekomstige parkeerboekingen toestaat of niet en hoe vroeg de boeking gemaakt kan worden. In dit voorbeeld kunt u slechts tot 2 weken van tevoren reserveren.

Require Assigned Parking Spaces

Het maximum aantal personen dat aan een bepaalde parkeerplaats kan

worden toegewezen.

Beperkt aantal boekingen per dag

Het maximum aantal parkeerboekingen dat een gebruiker per dag

kan maken.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!