Beleid beheren in V2: Dagelijkse pas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie-instellingen is een krachtige module waarmee beheerders beleid kunnen instellen voor een specifieke of voor meerdere locaties. Dit artikel leidt u door het Dagelijkse pasbeleid dat u helpt bij het beheren van een specifieke locatie.

Een Dagelijkse pas instellen voor een locatie

1

. Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. 2. Klik op de locatie die u wilt beheren.

3. Eenmaal in de locatie navigeert u naar het onderdeel Beleid.

Beheerders kunnen een Dagelijkse Pas instellen. Dit wordt een verplichte taak voor gebruikers om in te vullen voordat ze een bureau boeken. U kunt het volledig configureren in deze sectie.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!