Beleid beheren in V2: Privacy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie-instellingen is een krachtige module waarmee beheerders beleid kunnen instellen voor een specifieke of voor meerdere locaties. Dit artikel leidt u door het privacybeleid waarmee u een specifieke locatie kunt beheren.

De privacy voor een locatie instellen

1

.

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen.

Ga naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. Klik op de locatie die u wilt beheren.

3. Navigeer binnen de locatie naar de sectie Beleid.

Anonimisering van bezoekersgegevens inschakelen

Het inschakelen van anonimisering van bezoekersgegevens betekent dat de gegevens over uw bezoekers na het door u gekozen aantal dagen worden geanonimiseerd

.

Desk Booking Data Anonymisation inschakelen

Het inschakelen van desk booking data anonymisation betekent dat na het door u gekozen aantal dagen de gegevens met betrekking tot desk booking worden geanonimiseerd

.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!