Vergadering Etiketten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vergaderingslabels zijn labels die beheerders aanmaken. Ze kunnen dan door iedereen worden gebruikt bij het aanmaken van een evenement om precisie aan de vergadering te geven. Wij laten u zien hoe u vergaderingslabels kunt maken en bewerken.

Hoe

vergaderingslabels aanmaken en bewerken

1

. Ga naar het tabblad Organisatie Instellingen

.

2. Selecteer een locatie waar u een aantal vergaderingslabels wilt instellen.

3. Navigeer naar de subsectie Vergaderingslabels. Daar kunt u vergaderlabels zien, aanmaken en bewerken.

4. Om een nieuw vergaderlabel aan te maken, klikt u rechtsonder in uw scherm op Vergaderlabel aanmaken.

5. Een nieuw venster opent waar u de Labelnaam kunt toevoegen en een Labelkleur kunt kiezen.

6. Druk op Creëer Label en uw label zou aan de lijst moeten zijn toegevoegd.

Bewerk een label met de knop Bewerken. U kunt de naam en de kleur wijzigen. Klik op Opslaan.

Beviel dit artikel u? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!