Locatie beheren
Zones aanmaken en beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zones in RICOH Spaces zijn delen van uw vloerplan die u voor bepaalde doeleinden kunt bestemmen. Het kan voor een rustige zone zijn, speciale ruimte voor een team, bureaus bij aankomst... De keuze is aan u. Dit artikel laat zien hoe u zones kunt creëren en beheren.

Vereiste: Je moet een globale beheerder of een locatiebeheerder zijn om toegang te krijgen tot deze functie.

Hoe zones aanmaken

1. Navigeer naar het tabblad Organisatie-instellingen.

2. Selecteer en klik op de locatie waar u zones wilt aanmaken.

3. Ga in de locatie naar Zones, waar al uw huidige zones voor de locatie worden weergegeven.

4. Klik rechtsonder in uw scherm op Zone maken.

5. In het nieuwe venster dat opent, geef je de zone een naam en druk je op Zone maken.

6. Zoek in de lijst met zones op uw scherm de zone die u zojuist hebt gemaakt en klik op Bewerken aan de rechterkant van de pagina. Je kunt een zone ook verwijderen door op het pictogram Bin te klikken.

7. Door op Bewerken te klikken, komt u in de zone terecht. Daar kunt u uw zone volledig instellen.

• Details: Hier vul je de details over de zone in. De naam, locatie, upload een afbeelding en stel beperkingen in voor de boekingen binnen de zone.

• In deze zone: Alle ruimtes die zich binnen de zone bevinden. U kunt ruimtes toevoegen en verwijderen, ze activeren en boekbaar maken en specifieke boekingsslots toevoegen.

• Kalender: Niet beschikbaar voor zones.

• Voorzieningen: Niet beschikbaar voor zones.

• Toegewezen aan: Wijs gebruikers of groepen toe aan de zone.

• Boekingsslots: Stel de boekingsslots in voor de ruimtes binnen de zone.

• Lay-outs: Niet beschikbaar voor zones.

• Goedkeuringslijst: Niet beschikbaar voor zones.

• IoT: Beheer de IoT-apparaten.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de bediening hieronder! Meer artikelen als deze vindt u aan de rechterkant van het scherm!