Locatie beheren
Een verdieping aanmaken en beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je net een nieuwe locatie in RICOH Spaces aangemaakt en moet je er nu verdiepingen aan toevoegen? Dit artikel laat u zien hoe u eenvoudig verdiepingen kunt aanmaken binnen een locatie.

Vloeren aanmaken en beheren

1. Navigeer naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2. Selecteer en klik op de locatie waarvoor u een verdieping wilt aanmaken.

3. Ga naar het subtabblad Verdiepingen. Dit toont al uw huidige verdiepingen die u kunt herschikken of bewerken.

4. Klik rechtsonder op de knop Verdieping aanmaken.

5. Er wordt een nieuw venster geopend met in te vullen velden:

• Verdiepingsnaam: Een vriendelijke naam voor uw verdieping

• Verdiepingsnummer: bijv. G, 1, 2, B1

• Type verdieping: Werkruimte of Parkeren

• Ontwerpcapaciteit (Numerieke waarde)

• Streefcapaciteit (numerieke waarde)

• Maximale capaciteit (numerieke waarde

)

• Upload plattegrond (van lokale PC)

• Upload afbeelding (van lokale PC )

6. Zodra dat gedaan is, drukt u op Opslaan. Uw vloer zou nu moeten zijn toegevoegd.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!