Locaties beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Locaties in RICOH Spaces worden geclassificeerd als alle verschillende gebouwen binnen uw organisatie. U kunt ze eenvoudig beheren in het tabblad Organisatie-instellingen. Als u een locatie moet toevoegen of bewerken, laat deze stap-voor-stap gids zien hoe u dat doet.

Vereiste: U moet een specifieke beheerder zijn om toegang te krijgen tot dit tabblad en een locatie aan te maken of te bewerken.

Een locatie aanmaken en beheren

1

.

Navigeer naar het tabblad Organisatie-instellingen

.

2

. Klik op 'Locaties' waardoor al uw locaties worden weergegeven.

3. Om een locatie te bewerken, klikt u erop. Dit brengt u naar de locatiedetails, waar u details over de locatie kunt bewerken.

4. Om een locatie aan te maken, ga je terug in het tabblad 'Locaties' en klik je rechtsonder op de knop 'Locatie aanmaken'.

5. Dit opent een nieuw venster waarin u de basisinformatie over uw nieuwe locatie kunt invullen.

6. Eenmaal klaar. Klik op de knop Locatie maken.

7. Uw locatie is nu aangemaakt en u kunt deze vinden tussen de andere locaties.

8. Stel uw locatie volledig in door erop te klikken. Dit brengt je naar de pagina Locatie beheren waar je beleidsregels kunt instellen, een afbeelding aan je locatie kunt toevoegen, verdiepingen kunt aanmaken en nog veel meer!

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de controles hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!