Sjablonen beheren in V2
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het onderdeel Sjablonen in RICOH Spaces is voorbehouden aan beheerders die toegang hebben tot het tabblad Organisatie-instellingen. Via het onderdeel Sjablonen kunnen beheerders een aangepast bericht toevoegen dat vóór elke bureauboeking wordt weergegeven en/of een automatische herinnering sturen voor medewerkers om hun dagelijkse pasjes in te vullen.

Sjablonen beheren

1

. Navigeer vanaf de Homepage via de pictogrammen aan de linkerkant om Organisatie-instellingen te vinden.

2. Ga naar de sectie Sjablonen waar u 2 voorgemaakte sjablonen te zien krijgt.

Stel een Desk Booking Message in

Als u besluit deze template te activeren, zal een gebruiker voor elke desk booking uw aangepaste boodschap te zien krijgen.

Schrijf uw bericht op en vergeetniet op Opslaan te klikken.

Herinnering dagelijkse pas

Deze sjabloon stuurt e-mails naar gebruikers om hen eraan te herinneren hun dagelijkse pas in te vullen.

U kunt kiezen op welk tijdstip de herinnering wordt verstuurd en het bericht opschrijven dat wordt meegestuurd.

Vergeet niet op Opslaan te klikken.

Vond je dit artikel leuk? Laat het ons weten met de knoppen hieronder! Meer artikelen zoals deze vind je aan de rechterkant van het scherm!