Säkerhet
M
Skrivet av Milla
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Recright använder metoder enligt allmän praxis för att säkra din personliga information. I vår säkerhetspolicy ingår till exempel:

• HTTPS: All HTTP-trafik är krypterad med SSL.

• Lösenord lagras aldrig i klartext, bara krypterade versioner behålls.

• Autentiseringscookies verifieras med hjälp av säkra signaturer och är inte tillgängliga från JavaScript. Användare av tjänsten kan inte få tillgång till andra användares uppgifter.

• Video verksamheten använder en kryptografisk autentiseringstecken som innehåller en delad kryptering som säkrar kontrollen av både användaren och tillgång till önskad funktion (uppspelning och / eller inspelning).

• Brandväggar filtrerar all inkommande trafik till servrar. Stark kryptering krävs för tillgång till alla systemnivåer i servrarna.

• Säkerhetsfunktioner försedda av clou-leverantören erbjuder skydd mot DDoS och MITM attacker och förhindrar IP spoofing och paketsniffning av intern trafik.

Din data är säker, njut av din upplevelse!