Teknisk felsökning
Jag kan inte trycka på Skicka
M
Skrivet av Milla
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skicka dina videor, klicka på "Skicka svar och slutför intervjun", vänta några sekunder och klicka på "Bekräfta". Du kommer att få ett bekräftelsemail (kom ihåg att kolla skräpposten).

Om systemet inte skickar videorna, var vänlig kontrollera att du har fyllt i alla obligatoriska fält (t.ex. namn, e-post, telefonnummer). Det finns också en möjlighet att inspelningen kan ha misslyckats eller att du redan har skickat videosvaren.

Du kan kontakta oss på support(at)recright.com så kan vi undersöka problemet.