Teknisk felsökning
Fortfarande inget ljud eller bild eller inte kan ladda upp videoklipp.
Fortfarande inget ljud eller bild eller inte kan ladda upp videoklipp.
M
Skrivet av Milla
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Besvara med en dator och webbkamera

Om din smartphone eller surfplatta fortfarande inte fungerar rekommenderar vi att använda en dator istället. Det enda du behöver är en webbkamera och Flash-plugin.

Dropbox eller Google Drive delning

Om du inte kan uppladda dina videofiler kan du pröva att dela dem med hjälp av Dropboxin eller Google Drive. I detta fall dela med vår e-postadress: support(at)recright.com. Kom ihåg att klart namnge dina filer och meddela oss vilken intervju det är i fråga. När du använder Dropbox skicka en direkt länk till dina filer eller folder. Du kan också skicka dina videor till support(at)recright.com