Teknisk felsökning
Video inte laddar i intervju
M
Skrivet av Milla
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är du i mobilt eller WLAN nätverk?

Ett mobilt nätverk kan vara instabil och förorsaka anslutningsproblem. Använd istället WLAN nätverket om det är tillgängligt.

Förminska resolutionen i videon

Ibland kan det hjälpa att bara minska resolutionen i din video. Med Android -plattor är det möjligt att förminska storleken på videor. Den önskvärda resolutionen är 320*240. Försök alltså omvandla filerna till en storlek närmast denna format. Förminskning är också möjligt med iOS operativsystem men då behöver du specifika appar för att utföra detta.

Uppdela ditt videosvar i kortare klipp

Om du har problem med att överföra din videofil kan du uppdela ditt videosvar i kortare klipp. Inspela först den första delen av ditt svar och skicka den. Välj sedan "Lägg till en video till ditt svar" för att tillsätta andra delen.

Dropbox eller Google Drive delning

Om du inte kan uppladda dina videofiler kan du pröva att dela dem med hjälp av Dropboxin eller Google Drive. I detta fall dela med vår e-postadress: support(at)recright.com . Kom ihåg att klart namnge dina filer och meddela oss vilken intervju det är i fråga. När du använder Dropbox skicka en direkt länk till dina filer eller folder.