Virheilmoitukset
Virheviesti: Mahdollisesti ongelma laitteistossa
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli saat virheviestin: 'Kameran tai mikrofonin käyttö ei onnistunut. Mahdollisesti ongelma laitteistossa', suosittelemme ensisijaisesti tarkistamaan, että olet antanut selaimelle luvan käyttää kameraa ja mikrofonia.

Kun kamera- ja mikrofoni asetukset ovat kunnossa, suosittelemme käynnistämään selaimen uudelleen.

Varmistathan, että mikään toinen applikaatio ei käytä mikrofonia ja kameraa. Sulje vastaavat ohjelmat (esim. Teams, Zoom)

Suosittelemme käyttämään Google Chrome- selainta, kun nauhoitat vastauksesi.